avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu nou

Am si eu o nelamurire, am o firma cu sediu social la Constanta si punct de lucru(sediu secundar) la o adresa din Tulcea, mai pot deschide o firma noua cu sediu social acolo unde am pct. de lucru deja pe vechea firma (Tulcea), la aceeasi adresa.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:40, 21 Ianuarie 2010
Da.
stiu ca in ultimul timp se tot fac verificari pentru adrese din astea duble; ca se fac insa nu e nici o problema. reg com bucuresti ar accepta de exemplu o atare situatie.
acuma vedeti si dumneavoastra la registrul de la fata locului care e cutuma. cate bordeie, atatea obiceie (nu ca legea si normele n-ar fi una pentru toti)
Puteti deschide daca sunt mai multe incaperi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Transformare locatie sediu social in punct de lucru Loredana_84 Loredana_84 Doresc modificarea sediului social si transformarea vechiului sediu social in punct de lucru. Se poate acest lucru? Daca da, cum anume trebuie formulat ... (vezi toată discuția)
Sunt pfa, am voie sa-mi deschid punct de lucru? Irina Rusu Irina Rusu Sunt PFA traducator autorizat, si am locul de desfasurare a activitatii la domiciliul, dar as vrea sa imi deschid un punct de lucru in alta parte (intr-un ... (vezi toată discuția)