avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 76/2002 art.85 precizeaza ca: \"(6) Nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 76/2002 art.85 precizeaza ca: "(6) Nu beneficiază de facilităţile ...

Legea 76/2002 art.85 precizeaza ca:

"(6) Nu beneficiază de facilităţile prevăzute la alin. (1), (2) şi (5):
a) angajatorii care în ultimii 2 ani au fost în raporturi de muncă sau de serviciu cu persoanele angajate din categoriile prevăzute la alin. (1), (2) şi (5);"
As fi vrut sa stiu cu certitudine daca avand functia de administrator la firma angajatoare (al carui unic asociat sunt) in cei 2 ani mentionati anteriori angajarii, se considera ca am fost in raport de munca sau raport de serviciu cu firma angajatoare.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florinl67 , utilizator 14:40, 20 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati avut incheiat c.i.m. , nu.
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - facilitati pentru angajatorii persoanelor cu varsta >50 ani steaua59 steaua59 ce facilitati are un angajator daca angajeaza o persoana trecuta de 50 de ani: prima intrebare daca acea persoana este in somaj si a doua ... (vezi toată discuția)
Facilitati la angajarea somerilor peste 45 ani michelle1 michelle1 va rog sa ma informati, ce facilitati acorda statul atunci cand o firma angajeaza un somer peste 45 ani. exista cumva taxe sau impozite a caror plata este ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare somer peste 45 de ani Cons67 Cons67 Exista prevazut in legislatie vreo facilitate pentru angajator in cazul angajarii unei persoane peste 45 de ani aflate in somaj (scutire/reducere CAS, CASS si ... (vezi toată discuția)