avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am o hotarare judecatoreasca de restituire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am o hotarare judecatoreasca de restituire a unui imprumut de 8000 ron ...

Buna seara un sfat va rog frumos ...am o hotarare judecatoreasca de restituire a unui inprumut de 8000 ron .. dar nu o pot pune in aplicare intrucat persoana respectiva nu detine decat un ap.care este de valoare prea mare .dar persoana respectiva presteaza munci in domenui cureteniei la persoane fizice fara contract ..beneficiaza de ajutor de caldura ...desi incaseaza undeva la peste 50oo ron ...ce pot sa fac so fortez cumva sami restituie inprumutu...multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:15, 20 Decembrie 2022
Nu prea aveți cum sa o forțați.. Executorul judecatoresc poate verifica periodic dacă apare cu venituri bunuri mobile conturi etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de la executor judecatoresc cbm_bogdan cbm_bogdan am contractat un credit in 2008 de 100000 CHF. am platit pana in iunie 2011 iar de atunci tot ma ameninta cu executarea. azi am primit un plic de la un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani prin ordin judecatoresc littlea littlea Buna ziua, ma numesc Lutas Adrian si in urma cu 7-8 ani o matusa a avut un accident de masina(victima) dupa ce a castigat procesul cu respectivul a primit ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila popnicolae popnicolae Am avut contract cu un operator de telefonie mobile. In 2009 nu am mai platit facturile in cuantum de 600 ron. Datoria a fost cedata catre altii. Acum imi vine ... (vezi toată discuția)