avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit membru de rezerva ...

comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit membru de rezerva pentru comisia de achizitie publica. A inceput procedura de evaluare azi, s-au solicitat clarificari si a doua zi am fost obligat sa particip la comisia de evaluare deoarece un membru al comisiei de evaluare si-a luat 1 zi de concediu.
Hotărârea nr. 395/2016, prevede la art.126 (10) Autoritatea contractantă are dreptul de a înlocui un membru al comisiei de evaluare cu un membru de rezervă numai dacă persoana care urmează să fie înlocuită nu are posibilitatea, din motive obiective, de a-şi îndeplini atribuţiile care rezultă din calitatea de membru al comisiei de evaluare.
Aici sunt motive subiective … membru comisie de evaluare in concediu de odihna pentru 1 zi, nu sunt motive obiective … ca nu se poate efectua achizitia deoarece un membru este in incapacitate de munca, a doua zi putea continua procedura de achizitie. nu este independent de vointa sa. Procedura de evaluare a fost inceputa, ce sa hotarasc la lamuririle trimise de membrii comisie din care nu am facut parte. Aceasta interpretare este sustinuta si de urmatorul paragraf. Inlocuiesc pe un membru al comisie de evaluare pana la finalizarea procedurii de atribuire.
(11) După producerea înlocuirii prevăzute la alin. (10), calitatea de membru al comisiei de evaluare este preluată de către membrul de rezervă, care îşi va exercita atribuţiile aferente până la finalizarea procedurii de atribuire.
Inseamna ca daca nu-i convine ceva membrului titular care este in comisia de evaluare cere clarificari, intra in concediu pentru 1 zi, si a doua zi membrul de rezerva continua si finalizeaza licitatia in locul acestuia ? este corecta interpretarea mea.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2022
gh_liviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Comisii de evaluare a ofertelor raresolt raresolt daca pe timpul evaluarii ofertelor intre PV de deschidere si Raportul Procedurii de modifica componenta comisiei de evaluare si intra in vigoare o alta ... (vezi toată discuția)
Demisie - membru comisie evaluare SoniaGeorgescu SoniaGeorgescu Buna seara, va rog să îmi spuneți, depunerea demisiei îți încetează obligativitatea de a mai fi membru în comisia de evaluare în cadrul procedurilor ... (vezi toată discuția)
Decizie numire comisie de disciplina claudia_cristina claudia_cristina Buna, As avea nevoie de un formular de decizie de numire a comisiei de disciplina in cazul unei cercetari disciplinare a unui angajat. Daca cineva are un ... (vezi toată discuția)