avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - membru comisie evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - membru comisie evaluare

Buna seara, va rog să îmi spuneți, depunerea demisiei îți încetează obligativitatea de a mai fi membru în comisia de evaluare în cadrul procedurilor de achiziții publice? Sau ești obligat să continui activitatea în comisia respectiva, până la epuizarea perioadei de preaviz? Pare forțat...
Va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
SoniaGeorgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: SoniaGeorgescu , utilizator 16:06, 8 Aprilie 2023
Demisia inseamna incetarea calitati de salariat .. Autoritatea contractantă are dreptul de a înlocui un membru al comisiei de evaluare cu un membru de rezervă numai dacă persoana care urmează să fie înlocuită nu are posibilitatea, din motive obiective, de a-şi îndeplini atribuţiile care rezultă din calitatea de membru al comisiei de evaluare.
Deci depunerea demisiei nu exonerează persoana de responsabilitatea de membru în comisia de evaluare?
Va mulțumesc mult.
Potrivit legislatiei in materie, nu exista demisia din calitatea acea de membru ..numai in anumite situatii (CO, concediu medical) un membru poate fi inlocuit.
Va mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de evaluare achizitie publica. sunt numit membru de rezerva ... gh_liviu gh_liviu comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit membru de rezerva pentru comisia de achizitie publica. A inceput procedura de evaluare azi, s-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Comisie evaluare -inlocuire presedinte comisie evaluator33 evaluator33 Cu cine poate fi inlocuit presedintele comisiei? Doar cu primul membru de rezerva sau cu unul din membrii deja desemnati? Poate functiona o comisie din 5 ... (vezi toată discuția)
Comisii de evaluare a ofertelor raresolt raresolt daca pe timpul evaluarii ofertelor intre PV de deschidere si Raportul Procedurii de modifica componenta comisiei de evaluare si intra in vigoare o alta ... (vezi toată discuția)