avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am și eu o problema cu kruk. Am un credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am și eu o problema cu kruk. Am un credit de 2500e ...

Buna ziua am și eu o problema cu kruk.
Am un credit de 2500e din 2008 iar acum cei de la kruk mă tot sunat sa facem înțelegere de plata.
Întrebarea mea este normal să mă sune acum după atâția ani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:30, 28 Decembrie 2022
Totusi, cine le da dreptul sa blokeze conturile, cum de au puterea asta
Este bine sa mergeti la avocat cu actele.
Daca s-a prescris scăpați de datorie dar fără avocat riscati sa plătiți o suma foarte mare de bani.

Trebuie sa discutati cu avocatul si despre o eventuala contestație la executare în caz de necesitate deoarece pasivitatea va duce la obligativitatea plății datoriei chiar dacă a intervenit prescripția executarii silite.

Scris din București 2022
nu le-a dat nimeni nicio putere, nu firma de recuperari blocheaza, ci la cererea unui executor se intampla asta.
justitiara13 a scris:

Totusi, cine le da dreptul sa blokeze conturile, cum de au puterea asta

in momentul asta, e prematur sa mergeti la avocat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

firma recuperatoare În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. ... gabyela gabyela În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. Am rămas fără casă și cu un copil în școală și bolnav. Fostul soț și-a adus acasă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar ... Ruxandra B. Ruxandra B. Buna ziua, Am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar in anul 2007.Apartamentul a fost executat, insa a mai ramas o suma restanta de achitat din cauza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as avea si eu o intrebare!de ceva timp tot sunt sunata ... AlinaBeatrice AlinaBeatrice Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata de catre o firma de recuperări creante,ce imi spun ca am o datorie fata de un operator ... (vezi toată discuția)