avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În cazul în care am ocupat o funcție de conducere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În cazul în care am ocupat o funcție de conducere ...

Bună ziua. În cazul în care am ocupat o funcție de conducere cu caracter temporar până la organizarea concursului pentru acea funcție, unde am participat și am câștigat, mai este necesară efectuarea perioadei de probă de 120 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 22 Decembrie 2022
Este interzisă stabilirea unei noi perioade de probă în cazul în care, în termen de 12 luni, între aceleaşi părţi se încheie un nou contract individual de muncă pentru aceeaşi funcţie şi cu aceleaşi atribuţii.
Mulțumesc pentru răspuns... Practic, am ocupat funcția în cauză 30 de luni, prin decizii succesive, până la scoaterea la concurs a postului. Voi avea aceleași atribuții și responsabilități ca și în aceste 30 de luni în care am fost încadrat pe post ca interimar (temporar), în prezent ocupând același post, prin concurs. Să înțeleg că nu se mai justifică perioada de probă de 120 de zile? Mi se pare nepotrivit să mai am o perioadă de probă pentru același tip de activitate pe care am depus-o în ultimele 30 de luni. Deja am dovedit că am capacitatea de a gestiona activitatea specifică postului. Dacă se poate,... îmi puteți indica baza legală?
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2022
Laurenti Niculescu, utilizator
Art.32 alin.2^1 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Termen angajare gaby2013 gaby2013 Buna ziua ! As dori sa stiu care este termenul in care angajatorul este obligat sa incheie contractul individual de munca de la data declararii ,,admis\'\' in ... (vezi toată discuția)
Functia de director in cadrul unui serviciu public fara personalitate juridica din cadrul unei primarii. ocuparea unei astfel de functii. Liviu12345 Liviu12345 Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ati putea ajuta cu intrebarea de mai jos. De circa 7 ani sunt Sef al Serviciului public de dezvoltare din cadrul ... (vezi toată discuția)