avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Veteranii din teatrele de operații
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Veteranii din teatrele de operații

Bună ziua! Legat de legea prin care veteranii din teatrele de operații ar fi scutiți de taxe pe mijloacele de transport, s a publicat cumva in Monitorul Oficial?

Alte discuții în legătură

Drepturi ale veteranilor de razboi danutza_mihai danutza_mihai Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Prietenul meu vrea sa-si inscrie masina in judetul Galati, pe numele bunicului sau, veteran de razboi, dar , la primarie ... (vezi toată discuția)
Nelamurit cosminaurelian cosminaurelian Am mai postat aceasta intrebare si nu am fost lamurit asa co o postez din nou. Problema este daca veteranii sunt sau nu scutiti de plata impozitelor si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit veteran de razboi Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Sunt vaduva de veteran de razboi, sunt scutita de ipozit in localitatea de domiciliu sau si in alta localitate unde am terenuri extravilane? (vezi toată discuția)