avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez în ture de 12ore iar angajatorul nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez în ture de 12ore iar angajatorul nu vrea sa mai plătească ...

Lucrez în ture de 12ore iar angajatorul nu vrea sa mai plătească orele suplimentare. Aceste ore vor fi transformate în zile libere.Majoritatea vor sa fie plătite.Este corect ce face angajatorul? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 28 Decembrie 2022
Plata se poate face numai daca compensarea in zile libere platite intr-o perioada de 90 de zile de la efectuare nu este posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare traian5566 traian5566 Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. ... (vezi toată discuția)
Timpul de munca si repaus geo964 geo964 As dori sa stiu daca zilele libere platite (provenite din efectuarea de ore suplimentare) sunt assimilate ca si zile de repaus(avind in vedere faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neludip neludip Mentionez ca lucrez in regim de tura:12/24;12//48.Am efactuat in luna mai,15 ture a 12ore=180ore,cu mentiunea ca una din ture a fost pe data de 1MAI;Regimul de ... (vezi toată discuția)