avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am permis pe cutie automată ce se poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am permis pe cutie automată ce se poate conduce o ...

Buna ziua am permis pe cutie automată ce se poate conduce o mașină manual in Belgia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:02, 27 Decembrie 2022
Ptr cutie manuala nu este valabil.
Legislatia din Belgia nu permite conducere vehicul cutie manuala in conditiile in care dv pe permisul d econducere aveti notat codul de conducere vehicul cutie automata
Este necesar sa faceti curs pregatire pe vehicul cutie manuala si de solicitat autoritatilor din Belgia sa emita permis conducere aferent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce o masina de categoria b daca am obtinut permisul in urma examinarii pe masina cu cutie automata? Nedelea Maria Nedelea Maria Daca am facut scoala de soferi pe o masina cu schimbator de viteza si am dat prima examinare pe aceeasi masina dar am picat , dar in schimb la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere belgian cutie automată Adriana Bodrog Adriana Bodrog Este recunoscut in Romania permisul de conducere pentru cutie automată obținut in belgia?Precizez că,pot nu pot conduce un autoturism cu cutie manuală cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pe cutie automată Stefan4678 Stefan4678 Dacă am luat permisul de conducere pe cutie automată, voi putea conduce pe cutie manuală? Și dacă nu, ce ar trebui să fac în mod concret? (vezi toată discuția)