avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar nou in asteptare de mai bine de 90 de zile?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar nou in asteptare de mai bine de 90 de zile?!

Buna ziua.
Am un dosar depus de avocatul meu intr-un municipiu resedinta de judet la una din Judecatoriile din tara pe civil pe 21.09.2022 si nici pana astazi, 28.12.2022 nu am primit primul termen in posta iar pe just.ro imi arata data ultimei modificari 22.09.2022 si fara informatii. Stiti poate cat dureaza, estimativ in Romania, pana te programeaza ptr. prima sedinta publica in cadrul unui proces? Care e urmatorul pas pe care ar trebui sa-l fac pentru a urgenta procedura? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
GEKO17, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie imi pare o bătaie de joc.
Era normal cum era înainte.
Aveai termen de judecata la cca 1 luna.

Sesizați Ministerul Justiției cu privire la acest aspect.
Sunt curios ce parere au...

Eu personal nu am astfel de probleme și nu am motive.

Este posibil ca legea sa fi fost gandita pentru firmele de avocatura care aveau 6 sau 10 termene de judecată pe zi.
Mie asa îmi pare...

Ma abțin de la alte comentarii...
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am câștigat un proces pentru pensie alimentara continuare ... Alexandra713 Alexandra713 Buna ziua ,am câștigat un proces pentru pensie alimentara continuare acum 3 luni de zile ,am intrat in luna a 4-a de când am câștigat procesul la tribunal ... (vezi toată discuția)
Cerere de preschimbare a termenului de judecată în caz penal iuene123 iuene123 Buna ziua, As dori sa va întreb dacă există vreo posibilitate sa grăbim judecarea unui caz penal la curtea de apel. Se poate ca inculpatul sau avocatul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 10 kunanca kunanca Avem o Sentinta a ICCJ privind acordarea de despagubiri pentru un imobil din Bucuresti data in anul 2007. Dosarul a stat 3 ani (!) la Primaria Bucuresti, a ... (vezi toată discuția)