avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! Am o întrebare Am fost citat a 3-a oară la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! Am o întrebare Am fost citat a 3-a oară la tribunal ...

Bună! Am o întrebare
Am fost citat a 3-a oară la tribunal și nu m am prezentat, în calitate de inculpat ,ce se poate întâmpla? Nu m am prezentat deloc până acum și nu am anunțat pe nimeni,dacă nu mă prezint nici acum ce se întâmplă?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 29 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va salta de acasa.
acest răspuns util
Este posibil sa va ia politia de acasa pentru audiere.
Depinde și ce calitate aveți în dosar.

Daca sunteți inculpat se poate discuta și arestarea preventivă după ce veți fi înfățișat instantei.

Ar fi bine sa va angajați avocat.
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
acest răspuns util
Daca va asumati responsabilitatea sa nu dati curs cererii instantei d ejudecata,aceasta pentru a dovedi parcurgerea procedurii legale,va dispune citarea dv,va dispune aplicarea de amenda si aducerea cu mandat
Depinde și ce calitate aveți în dosar.

Initiatorul topicului a precizat concret calitatea
în calitate de inculpat
acest răspuns util
Mai exista o problema.
Daca va judeca in lipsa există risc ridicat de pedeapsă cu executare.

Deci, nu este bine sa nu va găsească politia acasă.
Cel mai indicat ar fi sa mergeți însoțit de avocat daca nu sunteți recidivist.
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot in libertate mirela07 mirela07 Va rog, sa-mi spune-ti, in cazul in care un suspect marturiseste fapta, organele competente ar trebui sa solicite un mandat de arestare preventiva?Am avut ... (vezi toată discuția)
Aducerea la cunostinta a mandatului de executare a pedepsei emis in lipsa danielungureanu31 danielungureanu31 O persoana condamanata definitiv in lipsa este prinsa la intrarea in tara de organele politiei de frontiera si depusa la arestul politiei cel mai apropiat. ... (vezi toată discuția)
Citatie de la serviciul de investigare a fraudelor ioanavr ioanavr Am primit o citatie de la serviciul de investigare a fraudelor care mi-a fost inmanata de catre politia comunitara a orasului .Aceasta citatie nu are numar de ... (vezi toată discuția)