avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă un condamnat este arestat, poate face o cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă un condamnat este arestat, poate face o cerere pentru a-și ...

Dacă un condamnat este arestat, poate face o cerere pentru ași recunoaște copilul ? În speță este vorba despre o minora de trei ani rezultata dintr-o relație de concubinaj. Barbatul respectiv nu a făcut aceasta recunoaștere din neglijenta. Acum fiind arestat întreb care este procedura pentru asi recunoaște copilul.

Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:04, 29 Decembrie 2022
Poate face recunoasterea prin declatarie notariala , in acest =sent trebuie sa contactati un notar care sa se deplaseze la locul de detinere ptr autentificarea declaratiei si eventual imputernicirea dumneavoastra ptr inregistrarea recunoasterii la serviciul de stare civila ptr eliberarea certificatului de nastere ori ptr orice operatiuni necesare ptr inregistrarea numelui minorului in actele de stare civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea numelui tatalui pe certificatul de nastere alina1989 alina1989 Puteti sa-mi spuneti va rog ce acte trebuie sa depunem la Judecatoria sect. 4 pentru a inainta cererea de trecere a numelui tatalui pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate zallyna zallyna Copil nascut inainte de casatoria legitima, (in concubinaj), la nume tata pe certif. nastere trasa line. Ulterior, sotul (si tatal natural al copilului) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, tocmai am incheiat o relatie de concubinaj, ... gLa991 gLa991 buna ziua, am o intrebare, tocmai am incheiat o relatie de concubinaj, de cativa ani, iar fosta e insarcinata in 8.5-9 luni...dupa o perioada foarte ok, a ... (vezi toată discuția)