avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Locuiesc într-un apartament cu chirie (de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Locuiesc într-un apartament cu chirie (de la ICRAL) ...

Buna ziua.
Locuiesc într-un apartament cu chirie (de la ICRAL) de peste 35 de ani . Deținătorul contractului a decedat ( sotul) in contract sunt trecute mai mulți membri ai familiei 2 copi si 2 nepoți. Suntem si am fost la zi cu toate cheltuielile aferente .
Va rog sa-mi răspundeți daca stiti ....ce acte imi sunt necesare pentru preluarea contractului care sunt pași, (demersurile) de parcurs. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:43, 1 Ianuarie 2023
ICRAL nu mai există. Aflați mai întâi care e instituția care deține imobilul.
ICRAL nu mai exista
Adresati-va la Administratia Fondului Imobiliar local,care a preluat evidentele de la ICRAL
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2023
ynocentta, utilizator
În primul rand pt informații certe va adresați instituției unde achitați chiria ,eventual citiți contractul de închiriere,etc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu chirie de la stat nairam63 nairam63 Cu putin timp in urma parintii mei au decedat. Au locuit in Bucuresti intr-un apartament luat cu chirie de la Administratia Fondului Imobiliar (fostul ICRAL). ... (vezi toată discuția)
Stăm din 1992 într-o casă naționalizată, pentru care cineva se judecă cu primăria. ce drepturi avem noi? nikosam nikosam Buna seara ! Din anul 1992 i s-a dat o locuința tatălui meu de către ICRAL ..... iar înregistrare la primărie a fost făcută in creion ( din documentele ... (vezi toată discuția)