avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine raspunde penal de evaziune TVA la firma, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine raspunde penal de evaziune TVA la firma, administratorul sau contabilul ...

cine raspunde de tva la firma administratorul sau contabilul care a fost obligat sa inreg facturi nereale
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2023
bulzanv, utilizator
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 15:48, 3 Ianuarie 2023
am inregistrat facura si tva aferent la intrari si bonul fiscal la plati factura,
am fost angajata ca si contabil, dpdv contabil asa stiam si eu inreg fact sin bonul ca si plata a facturii
dar m=am speriat pt ca acum este control anaf si d=na ma luat f tare spunind ca trebuia sa inreg bonul fara tva nu factura si am facut evaziune asta dupa discutia doamnei cu patronul care a bagat divort de sotie si vrea sa faca rau sotiei si eu pic la mijloc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma patitoare de tva pana in aug 2020 bulzanv bulzanv firma patitoare de tva pana in aug 2020 poate depune corectie la dec tva aferent aug 2020 (vezi toată discuția)
Achizitie cu bonuri fiscale, factura emisa ulterior florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt intregistrarile contabile pentru situatia in care se achizitioneaza combustibil (pentru un TAF) pe baza de bonuri ... (vezi toată discuția)
Tva-ul este deductibil? bulzanv bulzanv Important firma cod activitate transport rutier de marfuri cod caen 4941 prezinta factura combustibil cu bon fiscal, si alte facturi cu plati banca ,are ... (vezi toată discuția)