avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O amenda data de ISU , cum se repartizeaza la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O amenda data de ISU , cum se repartizeaza la proprietarii din ...

O amenda data de ISU , cum se repartizeaza la proprietarii din asociatie?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:51, 13 Aprilie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca exista un bloc de locuite de 128 m inaltime in Romania.
Clădiri peste 100 de metri exista. Se găsește lista acestora pe Google. Scrie și de autorizări și de amenzi posibile la unele.
Stiu. Ati vazut totusi pe lista acestor cladiri de peste 100 m si imobile de locuit? Eu stiu de doar 95 m, dar poate o mai fi aparut ceva...

Mie mi se pare totusi un viciu de proiectare daca nu indeplineste normele de siguranta.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
DinuX, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de spatiul unde se plateste intretinerea din bloc alinbara alinbara Buna seara! La subsolul blocului construit in 2010 exista o incapere unde care este folosita de asociatia de proprietari pentru depozitarea de materiale si ... (vezi toată discuția)
Blocarea unei cai de acces in bloc fbica2002 fbica2002 Buna ziua. Am achizitionat un apartament in urma cu 2 ani intr-un bloc care are doua iesiri din care una este blocata, intre aceasta si coridorul blocului mai ... (vezi toată discuția)
Prin spatele blocului era o trecere de 2,5-3 m latime care a ... Cornea444 Cornea444 Prin spatele blocului era o trecere de 2,5-3 m latime care a fost blocata de vecinul de la parter cu doua garduri, din care a rezultatat o mini curte. Trecerea ... (vezi toată discuția)