avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna am și eu 2 întrebări: 2. Daca celălalt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna am și eu 2 întrebări: 2. Daca celălalt parinte, in speță ...

Buna am și eu 2 întrebări:
1. Daca celălalt părinte, in speță tatăl, nu își ia luna de cccopil care i se cuvine și drept urmare eu îmi reiau activitatea cu 1 luna înainte de a face copilul 2 ani, pe luna aceea primesc stimulent? Sau primesc dupa ce face copilul 2 ani?
2. Daca tatal beneficiază de stimulent pentru copilul 1 iar eu intru in cccopil pentru copil 2, atunci tatăl mai beneficiază de stimulent pentru copil 1 până acesta face 3 ani?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
nadja, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 6 Ianuarie 2023
1. Primiti stimulent , numai daca tatal copilului nu indeplineste conditiile legii pentru a benficia de indemnizatia pentru CCC.

2. Intrebati la ANPIS, legislatia este neclara in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rkinga6 rkinga6 Buna ziua, Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Ccc de o luna pt tata versus stimulent de insertie chiojdoiu_luminita chiojdoiu_luminita Am nascut baiatul pe 27 iule 2013. Am optat pentru CCC pana la varsta de 1 an. Mi-am reinceput activitatea la data de 10.05.2014. Copilul avand la acea data 10 ... (vezi toată discuția)
Informatii drepturi nastere copil AQUADIGIO84 AQUADIGIO84 BUNA ZIUA AM SI EU 2 INTREBARI: 1.SOTIA ESTE INSARCINATA IN 2 LUNI SI ESTE CASNICA,AFLATA IN INTRETINEREA MEA DE 2 ANI DE CE DREPTURI LEGALE PUTEM BENEFICIA ... (vezi toată discuția)