avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare CIV RAR conform OUG 120/2021 in situatia in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare CIV RAR conform OUG 120/2021 in situatia in care achizitorul ...

Ridicare CIV RAR conform OUG 120/2021 in situatia in care achizitorul intracomunitar e de negasit in vederea inmatricularii unui vehicul SH.

Buna ziua, am cumparat o masina Second Hand cu nr. rosii iar cand am fost la RAR pentru a obtine CIV am constatat ca este nevoie ca achizitorul intracomunitar sa fie prezent sau, in lipsa, am nevoie de o procura in numele acestuia.
In situatia in care detin toate contractele de vanzare cumparare (eu fiind al 3-lea proprietar in Romania),inclusiv cel de achizitie intracomunitara, iar achizitorul este de negasit (plecat din tara) ,exista vreo sansa sa obtin CIV-ul de la RAR; sau o procura in lipsa, in baza contractelor de vanzare-cumparare (inregistrate la ANAF)??

Alte discuții în legătură

Certificat anaf la achizitionare automobil second hand Kappa11 Kappa11 Am achizitionat un automobil second hand de la o firma platitoare de tva in Romania.Aceasta firma a achizitionat la randul ei automobilul din spatiul ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)