avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amendă pt rovinietă, țin să menționez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amendă pt rovinietă, țin să menționez că asta ...

Am primit o amendă pt rovinietă, țin să menționez că asta sa întâmplat în 24 august 2022, pur și simplu am uitat însă în următoarea zi mi-am scos rovinietă, adică în 25 , august 2022 , întrebarea mea este ,: nu trebuia să fiu informat în termen de două luni ..? Pt o singură zi fără rovinietă trebuie să plătesc amendă ?țin să menționez că am plătit de fiecare dată .. ce pot face .?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:33, 6 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti face absolut nimic, doar sa platiti jumatate din minimul amenzii. Sunt maxim 4 luni pina sa se completeze PV de contraventie si maxim 2 luni pentru a vi se comunica. Deci termenul maxim se implineste in februarie. Asta daca ati fost depistat de vreo camera video circulind fara rovinieta.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)
Amenda multipla lipsa rovinieta? Dux-goran Dux-goran In 9 Iulie 2016 mi-a expirat rovinieta si am uitat sa o reinnoesc.in 05.01.17 am primit proces verbal de contravenție in posta ca am fost depistat pe 10 Iulie ... (vezi toată discuția)