avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutați cu o nelămurire, am ...

Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutați cu o nelămurire, am un nou-născut. A fost trecut la intretinere încă de la naștere, stiu ca a fost modificata legea iar nou-născuții sa fie trecuți în cea de-a treia luna de la naștere. Va rog sa ma ajutați. Președintele scării spune ca nu este adevărată aceasta lege . Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:09, 7 Ianuarie 2023
Președintele chiar are dreptate, nu există o astfel de prevedere legală.
Conform dispozitii in vigoare se inregistreaza in evidenta de calcul cote lunare de inttetinere orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada facilitatea scutirii de la plata cote lunare intretinere minori-indiferent de varsta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni. (vezi toată discuția)
Persoane trrecute la intretinere Cristib159 Cristib159 Conform noii legi a asociațiilor de proprietari , de la ce varsta se trec la intretinere copii ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! am citit mai sus ca nou-nascutul poate fi trecut de ... Maria250099 Maria250099 Bună ziua! Am citit mai sus ca nou-nascutul poate fi trecut de la 3 luni la intretinere. Bebelușul meu a fost trecut din prima luna cu toate ca Ie-am ... (vezi toată discuția)