avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... O fundație trebuie sa aibă cenzor?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

O fundație trebuie sa aibă cenzor?

O fundație cu un singur fondator și trei membri in consiliul director trebuie să aibă cenzor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:46, 21 Ianuarie 2023
da, legea obliga expres fundatiile sa aiba cenzor sau comisie de cenzori, fara nici un fel de exceptie, nu conteaza nr. de fondatori sau nr,. membri in CD sau alte criterii.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate cenzor fundatie ecbrom ecbrom O fundatie cu 3 fondatori, este obligata sa numeasca un cenzor? In ordonanta 26/2000 scrie ca se aplica regulile de la asociatii, adica eu inteleg ca nu este ... (vezi toată discuția)
Fundatie Rdee Rdee Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra intr-o problema pe care o intampin la job, mentionez ca nu am cunostinte in acest domeniu. :) •Fundatia ... (vezi toată discuția)
Precizari despre diferenta asociatii si fundatii Alexandraverde Alexandraverde Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)