avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Nu stiu cine plateste remedierea egrasiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate ...

Buna ziua.
Nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate in apartamentul inchiriat de un an de zile unor chiriasi. Acest apartament a fost folosit fara probleme multi de ani de alti chiriasi care au respectat contractul in care era mentionat :
""TERMOPANELE...... Din cauza etansarii perfecte a ferestrelor se creaza un grad ridicat de umiditate care duce la formarea mucegaiului; deci este obligatorie aerisirea totala a apartamentului de mai multe ori pe zi. .
----MUCEGAIUL se produce din cauza ca aerul umed nu se evacueaza din casa, deci trebuie deschise toate geamurile si usile de mai multe ori pe zi ( iarna pe o perioada mai scurta pentru a nu se racii peretii si mobila ). Cand plecati de acasa vara lasati geamurile rabatate ( sa nu ploua pe parchet ) si toate usile deschise."
Va multumesc.
Cu stima Marius Bratu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:01, 7 Ianuarie 2023
In contractul de inchiriere trebuie sa existe mentiune legata de cine plateste remedierea igrasiei daca nu se respecta cele pe care le-ati mentionat. In mod normal, pe perioada inchirierii, de catre chiriasi.
Orice locator responsabil,la incheierea contractului de locatiune impune clauze asiguratorii in sarcina locatarului
Fenomenul de egrasie se poate datora inclusiv defectoasei izolari ale termopanelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si ... Silvia Dora Silvia Dora Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si bucataria, am schimbat tot , gresie, faiantă etc. Ne am mutat in decembrie. Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ... Giulianisi Giulianisi Buna ziua, Exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ferestrelor de la subsol pe perioada anotimpului rece? Locuiesc la parter si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)