avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot cere ca raspunsul la o petitie sa il primesc in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot cere ca raspunsul la o petitie sa il primesc in strainatate

Pot sa cer ca o autoritate publica sa imi trimita raspunsul la o cerere in alta tara?

Am inceput un demers legal impotriva unui medic la Colegiul Medicilor din judetul meu, dar am primit un raspuns nesatisfacator asa ca am facut contestatie la Colegiul Medicilor Romania. CM Romania a luat o decizie prin care cere CM judetean sa verifice o parte din reclamatia mea. Dupa cateva luni de zile, CM judetean inca nu a raspuns.

Vreau sa fac o revenire la CM judetean si sa continui procedura, dar urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata (luni de zile) pentru tratament medical. Pot sa cer CM judetean sa imi trimita raspunsul prin posta in alta tara? (in afara UE)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 9 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cere sa va fie trimis acolo sau pe o adresa de email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns din partea unei institutii de cateva luni. unde gasesc model de actiune in contencios administrativ? cupon_valabil cupon_valabil Astept raspuns din partea unei institutii de cateva luni. Unde gasesc model de actiune in contencios administrativ? La sfarsitul lunii iunie am depus o ... (vezi toată discuția)
Abuz incetare cm camelia1000 camelia1000 Buna seara. Am fost angajata la o firma din Ilfov, contract pe perioada nedeterminata, perioada de proba 3 luni. Inainte de finalizarea perioadei de proba am ... (vezi toată discuția)
Malpraxis: ce articol din lege spune ca un diagnostic medical ... cupon_valabil cupon_valabil Malpraxis: Ce articol din lege spune ca un diagnostic medical primit in UE are aceeasi valoare ca un diaganostic medical primit in Romania? In speta, in ... (vezi toată discuția)