avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista termen intre data aga si data depunerii la reg. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista termen intre data aga si data depunerii la reg. com, pt dizolvarea unei societati?

buna ziua,
trebuie sa depun actele pt dizolvarea unei societati care nu a avut niciodata activitate. Intrebarea la care sper sa ma ajutati este: exista un termen legal intre data horararii aga si data depunerii la registrul comertului? Adica, poate fi aga, de exemplu, datata in iunie 2022 (in care se decide dizolvarea incepand cu 1 feb. 2023) si depusa luna aceasta?

Alte discuții în legătură

Problema la reluarea activitatii unei firme suspendate adi_lazar adi_lazar Am depus actele la registrul comertului pt reluarea activitatii unui srl -> astazi, 22 feb, s-a judecat si am primit o amanare pe motivul: hot.aga a fost ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Depunere aga narcisa iliescu narcisa iliescu In AGA de aprobare a situiatiilor financiare se specifica ca profitul aferent anului 2009 ramane nerepartizat.Aceasta hotarare se depune la ONRC cu ... (vezi toată discuția)