Am depus actele la registrul comertului pt reluarea activitatii unui srl -> astazi, 22 feb, s-a judecat si am primit o amanare pe motivul: hot.aga a fost luata la data de 15.02.2010 iar reluarea activitatii are o data ulterioara: 01.03.2010. Exact asa am scris in hotararea aga nr.01 din 15.02.2010: se hotaraste reluarea activitatii incepand cu data de 01.03.2010.
Cum pot indrepta greseala la urmatoarea infatisare din 09.03.2010 ? E suficient sa fac alta aga, de exemplu in data de 01.03.2010 si sa reiau activitatea cu aceasi data ? Imi va fi acceptata ?
mie mi se pare injusta masura luata de orc. Puteti hotari in sedinta de azi, de exemplu ca ceva sa se intample incepand cu o data ulterioara. Probabil ca vor ca data la care s-a da hotararea aga sa coincida cu data la care se reia activitatea. Intrebare: cum sa depui in februarie o hotarare care se ia pe 1 martie?
In aceasi logica am gandit si eu: pe 15 feb am luat hotararea sa reiau activitatea firmei incepand cu 01 martie + am incercat sa inregistrez operatiunea la registrul comertului din timp, 22 feb, ca sa incep efectiv activitatea la 01 martie.
Acum intrebarea mea e cum pot repara situatia la termenul din 09 martie ?
Chiar sunt singurul care reactiveaza firma ?? Sper ca nu :).
:-/
Faptul ca hot AGA ar trebui sa prevada momentul reluarii activitatii mi se pare logic.
La fel de firesc mi se pare si faptul ca pot sa decid azi ceea ce voi incepe sa fac de maine. (adica nimic nu ma impiedica sa hotarasc o data de reluare activitatii ulterioara momentului intrunirii si adoptarii hotararii).
Ati verificat hot de suspendare? Ati scris acolo data pana la care va dura suspendarea si nu se pupa cele doua date? Depasiti cei trei ani prev de lege?
Nimic din toate astea?
:-/ Atunci insemna ca n-au fost convinsi ca pot inregistra azi in RC o hot de reluare a activitatii in cuprinsul careia se prevede data de maine pentru reluarea activitatii si, ca sa fie siguri, au dat un nou termen ... poimaine.
Alta explicatie n-am.
Puteti merge la registrul comertului inainte de termen si sa vorbiti cu directorul (cred de acum) sa intrebati ce sa scrieti.Sau ma gandesc ca ati putea scrie ca incepeti activitatea cu data inregistrarii mentiunii in registrul comertului.
"adi_lazar"......=D> =D> =D>.....felicitari pentru reluarea acivitatii firmei suspendate......in conditiile actuale...aveti un curaj nebunesc...probabil i-ati blocat cu asta pe cei de la O.N.R.C....surprize & "stupize" vor veni destule in perioada imediat urmetoare,spre "deliciul" celor care mai vor sa se chinuie pe altarul economiei noastre :(( ( numai plata anticipata trimestrial a impozitului pe profit...e una din "bucurii"..cu alegerea intre impozit pe profit si impozitul minim/"forfetar",functie de valoare / care este mai mare). Nu vreau sa fiu malitios...sincer, sanatate, bafta si putere !
Cu respect.