avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotararea guvernamentala nr 161/2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotararea guvernamentala nr 161/2006

buna ziua,
Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR?
eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in acest domeniu. Acum nu mai ai la dispozitie 20 de zile sa inregistrezi un contract?
si la decizii sa le transmiti in ziua incetarii?
daca ma poate ajuta cinema, ca vin de la camera de munca timis, si nu prea m au lamurit, mi au zis sa revin saptamana viitore si atunci o sa afiseze ei hotararea,
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 22 Ianuarie 2010
a deci dumneavostra spuneti ca intai se duce revisalul si apoi se inregistraza contractul. deci daca incepe contractul pe 1 02 2010 , revisalul trebuie sa il depun pana pe 30 ianuarie si contractul il inregistrez maxim pe 19- 20 februarie.
ok eu pot introduce nr contractului si data inregistrarii la mine in program , dar trebuie iar sa raportez?( pai atunci se dubleaza pozitia angajatilor in revisal)
si da, daca nu mai vine , noi ce facem?
ca sa nu mai zic de decizia de incetare .? care se depune in ziua incetarii?
pai se fac doua drumuri la itm?
chiar nu stiu?
cine stie cum se procedeaza, va rugam............
Se poate transmite revisal-ul si far nr de contract ITM. Apoi cand se inregistreaza contractul la ITM se face modificare si se introduce si nr. de la ITM si se transmite iar. Eu asa am procedat si pana acum.
Oare de unde ati scos obligativitatea ca in Revisal sa se transmita si numarul de contract dat de catre ITM ? ... HG nr.161/2006 nu prevede acest lucru, iar HG nr.37/2010 se refera la transmiterea prin Revisal a datelor unui c.i.m. sau incetare a unui c.i.m. nicidecum de inregistrare la ITM a c.i.m. ... :)

Daca c.i.m. incepe pe data de 01.02.2010, revisalul se transmite pana pe data de 31.01.2010 , inclusiv. .... in curand se pare ca se asteapta noi modificari si la Legea nr.130/1999 :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 37/2010 bvr bvr Buna ziua! Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)