avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Caz de ajutor social cu însoțitor. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Caz de ajutor social cu însoțitor. Caz de ajutor social cu însoțitor Dacă am boli cronice severe și un infarct suferit ...

Bună ziua
Dacă am boli cronice severe și un infarct suferit de un an, nu pot ieși singură din casă decât cu cineva , de exemplu mă duce cu mașina la medic,persoana în cauză ar putea beneficia de un anumit venit de însoțitor ?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Precizez că pot dovedi toate situațiile medicale și că singură nu aș putea să mă deplasez la medic, periodic sau să mă aprovizionez.
Unde trebuie să apelez?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
666ate, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! referitor la obținerea permisului de conducere. ... Dumitrescu_Radu Dumitrescu_Radu Bună ziua! Referitor la obținerea permisului de conducere. Sufăr de schizofrenie, sunt sub tratament și vreau să fac școala de șoferi. E vreo ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala pentru infarct miocardic acut Lucian83 Lucian83 Buna ziua, Mama mea, in varsta de 56 de ani, pensionara, a suferit un infarct miocardic acut, cu sanse de supravietuire de sub 10%; printr-o interventie ... (vezi toată discuția)