avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. ...

Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot amână. Nu mi-a arătat nici o sentința, cu toate ca el a susținut ca a câștigat în instanta. Ba ca a rătăcit dosarul și alte povesti. Acum nici nu mai îmi răspunde la telefon. Cum ar trebui să procedez?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 08:35, 12 Ianuarie 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti o plangere si la baroul din care face parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E greu de spus care e situația, faceți vorbire de ANRP probabil.acolo lucrurile s au mișcat destul de greu.Puteti verifica și la ANRP stadiul dosarului dacă aveți un număr., nu cred ca a ajuns în instanta dosarul dvs.Probanil ați nimerit la cineva de rea credință trebuie ss va explice,se poate nu se poate,care e stadiul etc.Nici dvs nu prea înțelegeți cum se desfășoară ,nu mai.pierdeti timpul mergeți la alt avocat pt a verifica stadiul dosarului dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Sofden a scris:

Problema este ca nu mi-a dat niciun act. Nu am număr de dosar. Nici sentința. NIMIC.

Verificarea pe portalul instantei se poate face numai cu numele dvs nu va trebuie nr. dosarului.
Deci puteti verifica foarte simplu la orice instanta din tara asta daca sunteti parte in vreun proces ...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce comisie faceți vorbire? Comisia internă din cadrul Primăriei Mun. București pentru soluționarea notificărilor efectuate în baza Legii nr. 10/2001 (sau din primăria localității în care s-a aflat imobilul obiect al notificării, dacă nu e București)? La primărie puteți depune o cerere prin registratură pentru a afla stadiul dosarului pe baza numărului de dosar, a numărului de notificare sau a adresei poștale a imobilului, actuale sau de la data naționalizării.

Sau vorbim de CNCI (Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor), care funcționează pe lângă ANRP și care valideaz dispozițiile de primar în materie și acordă titlurile pentru compensațiile pe puncte? În acest caz, depuneți o cerere privind stadiul dosarului la ANRP.

Puteți să le și combinați: mai întâi cerere la primărie, iar dacă în răspunsul de la primărie vi se confirmă transmiterea dosarului către ANRP, cerere la ANRP.

În ce privește instanța, dosarele pe Legea 10 din instanțe nu sunt secrete, așa că puteți căuta pe portalul instanțelor cu numele dumneavoastră (sau al persoanei diin familie care e titularul dreptului) și vedeți ce dosare apar.

Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare în judecată a anrp (legea 165/2013 și legea 10/2001) nyusziful nyusziful Buna seara! Exista, sau oare mă poate ajuta cineva cu un astfel de model de cerere? Știu că am termen de introducere cerere data de 20 noiembrie, pentru a ... (vezi toată discuția)
Acționare în judecată, legea 10/2001 Hobitzi Hobitzi Am depus notificare pentru despăgubire în 2001. În 2006 am primit o dispoziție prin care se propune despăgubirea. De-atunci liniște, deși am mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de recompensare anrp Aismen Aismen Buna ziua, In urma cu cateva luni am primit o decizie de compensare in puncte din partea ANRP cu privire la un imobil si teren confiscat de statul roman. ... (vezi toată discuția)