avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog daca ma poate cineva ajuta .E vorba de tatal ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog daca ma poate cineva ajuta .E vorba de tatal meu in varsta ...

Va rog daca ma poate cineva ajuta .E vorba de tatal meu in varsta de 91 de ani si are o suferinta neurologica ,are din aceasta cauza si certificat de handicap grav cu insotitor ,problema este ca din ce in ce mi-e mai greu sa am grija de el ,doctorul neurolog m-a sfatuit ca nu se poate tine acasa ,nu am tinut cont insa acum imi vine foarte greu si numai pot sa fac fata si am si eu 67 de ani ,intrebarea mea este daca il duc la un azil de batrani privat ,tatal pierde ajutorul de handicap ,pentru ca atunci imi va fi greu sa-l tin intr-un azil . Va multumesc anticipat .
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
florinm58, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu data in judecata, daca nu am grija de tatal meu? Nervi Nervi Buna ziua. Nu stiu daca a mai fost pus spre dezbatere un asemenea caz. Orice ajutor din partea dvs. ar fi de mare ajutor. Am crescut in Casa de Copii, ... (vezi toată discuția)
Pensii persoane cu dizabilitati Maria2019 Maria2019 Daca o persoana cu dizabilitati care momentan este ingrijita acasa cu asistent personal va fi internata intr-un centru specializat ( are alzhaimer ,dificultati ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Pisi 12 Pisi 12 Bună ziua soacra mea este internata la un azil bătrâni privat, și eu vreau sa ii facă sotul pensie de handicap și de însoțitor, ea este grav bolnava ... (vezi toată discuția)