avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se trece vechimea in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se trece vechimea in cartea de munca

cum se trece vechimea in cartea de munca daca am pierdut actele si firma sa desfintat
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:39, 22 Ianuarie 2010
Ce acte ati pierdut?
contractu de munca si perioadele
Puteti solicita in scris ITM sa va puna la dispozitie o copie a contractului dvs de munca si a tuturor actelor aditionale si deciziilor intocmite in perioada de contract la acea firma.

Nu inteleg ce inseamna "perioadele".

Dupa primirea acestor acte puteti solicita ITM sa faca inscrisul in carnetul de munca.
Dar apropo, unde este carnetul de munca?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
la momentul respectiv nu aveam carte de munca iar acuma cartea de munca se afla la noua firma unde lucrez
Atunci faceti cererea la ITM, explicati-le situatia si solicitati sa va elibereze o adeverinta de vechime ptr acea perioada.
Cu adeverinta primita si vizata de ITM puteti merge la actualul loc de munca sa va faca inscrierile in carnet.

Alte discuții în legătură

Vechimea in cartea de munca Ionutz20mad Ionutz20mad Buna! Imi puteti spune va rog daca lucrand la o firma in trecut, fiind angajat cu contract de munca inregistrat la ITM nu am dus cartea de munca atunci la ei ... (vezi toată discuția)
Lipsa inregistrare vechime in munca, in cartea de munca adina.chira adina.chira Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema: am fost angajata la o firma, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, timp de 1 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)