avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea in cartea de munca

Buna! Imi puteti spune va rog daca lucrand la o firma in trecut, fiind angajat cu contract de munca inregistrat la ITM nu am dus cartea de munca atunci la ei ca sa imi treaca vechimea(recunosc greseala) mai se poate oare trece acuma dupa o perioada de 2 ani? Si daca da ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 17:09, 15 Ianuarie 2010
In baza adeverintei eliberate de fostul angajator, inscrierea in cartea de munca o face actualul angajator.
Adeverinta eliberata de fostul angajator trebuie sa fie vizata la ITM.
opereaza vechimea in baza adeverintei actualul angajator daca tine el cartile de munca la sediul sau. Daca nu tot ITM-ul face acest lucru. Mai bine mergeti la ITM si solicitati printr-o cerere acest lucru anexand adeverinta de la fostul loc de munca, copia contractului de munca de la locul anterior, copii ale tuturor actelor aditionale aferente acestui contract si copia deciziei de incetare a contractului de munca.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Cum se trece vechimea in cartea de munca lucaciu sorin lucaciu sorin cum se trece vechimea in cartea de munca daca am pierdut actele si firma sa desfintat (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)