avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere masina.daca am dat mașina unui prieten pe a o ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere masina.daca am dat mașina unui prieten pe a o folosi pt.piese.cum o pot radia neavând nimic la mina?

Radiere masina
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 21:42, 31 Martie 2023
Este necesar sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare distrugerii acestuia fara parcurgerea procedurii legale d eobtinere document justificativ
In baza declaratiei notariale,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a eventualelor debite in evidenta
Nu reușesc cu declarație pe propria răspundere.mi se cere dovada ca nu e în circulație.si un act de proprietate unde e depozitata

ynocentta a scris:

Este necesar sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare distrugerii acestuia fara parcurgerea procedurii legale d eobtinere document justificativ
In baza declaratiei notariale,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a eventualelor debite in evidenta

Cum dovedesc ca mașina e distrusa?la politie mi s-a spus ca trebuie sa aduc act de proprietate. Sa pot dovedi ca e la mine și ca nu mai e în circulație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot radia masina ca mostenitor? Oana V Oana V Tatal meu a detinut o masina si dupa decesul lui, mama a instrainat-o fara acte de vanzare-cumparare. Dupa decesul mamei si dupa succesiuna bunului imobil am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto care nu mai exista fizic tony999 tony999 Buna ziua, As dori sa radiez de la politie si administratia financiara o masina, care nu mai exista fizic din 2010, cand am avut accident cu ea. Ca document ... (vezi toată discuția)
Impozit pe auto dat la dezmembrari anyared anyared Sotul meu a decedat în urma cu 6 ani.A avut o mașină pe care acum 3 ani am dus o la dezmembrări. Cum pot sa o scot de la impozit?Mulțumesc (vezi toată discuția)