avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce trebuie să fac în condițiile în care am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce trebuie să fac în condițiile în care am cumpărat un autoturism ...

Ce trebuie să fac în condițiile în care am cumpărat un autoturism în data de 11.11.2022,fiscalul mi s a dat în 15.12.2022,și când sa ma duc sa o înmatriculez figura în sistem cu sechestru! avea sechestru pe ea la data când mi a vândut o proprietarul!și nu o pot înscrie?ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am ... 8631 8631 Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am aflat ca la politie figura sub sechestru,doar ca vechiul proprietar al masinii a facut dovada ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism inscris pe o firma Syllemo Syllemo Buna ziua. Cu respect,as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte legate de achizitionarea unui autoturism. Cunosc care este procedura de ... (vezi toată discuția)