avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitii pe firma Comenzile facute pe firma de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitii pe firma Comenzile facute pe firma de asociti/administratorii ...

Achizitii pe firma

Comenzile facute pe firma de asociti/administratorii firmei platite cash la curier din buzunarul lor , se pot retrage din contul bancar al firmei?
Trebuie sa-i duc contabilului ceva ca sa fie ok ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 20:28, 21 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca documentul de achizitie este emis pt socitate, da, predati la contabilitate doc de achizitie (factura) si chitanta de plata la curier.

Se va inregistra plata prin decont de cheltuieli pe numele asociatului/administratorului sau registru de casa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platile mai multor facturi la furnizori, cu un card personal al administratorului FIGAN2FIGAN FIGAN2FIGAN S-au platit mai multe facturi la furnizori cu cardul personal al administratorului. Cum pot face inregistrarea in contabilitate corect? dar nu am extras . Ce ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)