avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silia
Discuție deschisă în Executare silită

executare silia

Buna seara,
as vrea sa intreb ,daca o actiune de dare in plata legea 77/2016 ,proces care a durat aprox. 4 ani si am pierdut...a intrerupt termenul de prescrier,la momentul notificarii de dare in plata,aveam 90 zile intarziere la plata ratelor.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
Ghita T, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ghita T , utilizator 19:27, 12 Ianuarie 2023

Ghita T a scris:

Buna seara,
as vrea sa intreb ,daca o actiune de dare in plata legea 77/2016 ,proces care a durat aprox. 4 ani si am pierdut...a intrerupt termenul de prescriere,la momentul notificarii de dare in plata,aveam 90 zile intarziere la plata ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie al unui dosar la o firma de recuperare Liviu_89 Liviu_89 Buna seara! Cam la sfarsitul anului 2008 inceputul anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 2800 lei! Din cauza anumitor probleme financiare in ... (vezi toată discuția)
Executare silita "credit de nevoi personale,fara garantii" IxulescuPaul IxulescuPaul Am primit o somatie de plata,de la biroul unui executor judecatoresc,in temeiul unui titlu executoriu constand in contract de credit,prin care am fost obligat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie bancara maria822 maria822 Buna seara, in mai 2007 am luat un credit bancar negarantat pentru care am putut plati ratele pana in noiembrie 2011 integral, dupa care in data de 8 februarie ... (vezi toată discuția)