avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am făcut un curs de agent securitate dar nu l-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am făcut un curs de agent securitate dar nu l-am făcut în ...

Am făcut un curs de agent securitate dar nu l-am făcut în orașul și județul care era pe buletin. Am primit doar certificatul de calificare iar atestatul sa trimis în județul pe care aveam adresa din buletin. Trebuie să merg după atestat pină în orașul unde am avut adresa sau mai au un duplicat la poliție de unde am dat examenul.. că să nu mai merg pină acolo.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 13 Ianuarie 2023
Trebuie mers acolo unde aveti adresa pe cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat paza pierdut (recuperare) sunday sunday Cum recuperez un atestat de paznic pierdut, in cazul in care nu mai stiu nici numele firmei cu care am facut cursul/sustinut examenul, cui ma adresez? multumesc (vezi toată discuția)
Sper sa fiu ajutata de data asta, va multumesc! simoneangel simoneangel Am pus o intrebare dar se pare ca n-am pus-o bine. Nici unul dintre cei care mi-au raspuns nu au inteles ce vreau eu de fapt. Vreau sa imi fac o noua CARTE DE ... (vezi toată discuția)
Cum obtii atestatul de agent de securitate? bucur mihaela bucur mihaela Sotul meu, a lucrat in cadrul jandarmeriei din 1999 pana in 2006, acum lucreaza la o firma de paza. Si a luat Atestatul de competenta de agent de securitate ... (vezi toată discuția)