avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna , Am plasat o comanda pe un site oarecare de pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna , Am plasat o comanda pe un site oarecare de pe net de o ...

Buna ,
Am plasat o comanda pe un site oarecare de pe net de o măsuță de toaleta pentru dormitor .Site-ul îmi impunea sa fac și plata aferentă produsului cu cardul ,ceea ce am și făcut .La plata am primit o chitanța ,nici decum factura ,site-ul fiind ceva din străinătate .Parca am avut presimțirea ca ceva nu este ok cu site-ul și am dat un mail văzând ca termenul de livrare este depășit,asa ca le-am scris și mi-au comunicat ca de fapt termenul de procesare al comenzi nu este indicat pe site ceea ce face ca comanda sa întârzie .Am zis ok încă putina răbdare ,am lăsat sa treacă și acest termen .După ce am comunicat asta cu ei ,nu mi-au mai răspuns pe mail de niciun fel ,nr.de contact nu au ,pe mail nu mai Răspunde nimeni.Ce pot sa fac mai departe ,suma nu este mare dar totuși era un cadou pentru un membru al familiei și sincer era foarte entuziasmata!
Cel mai recent răspuns: Ane79 , utilizator 20:31, 23 Ianuarie 2023
e un vanzator din UE?
Șincer nu știu ,da bănuiesc “kdnasnuytnerg“ după cum se numește site-ul pare ceva German !Multumesc frumos !

WVjibM3w4dFk!TA a scris:

Șincer nu știu ,da bănuiesc “kdnasnuytnerg“ după cum se numește site-ul pare ceva German !Multumesc frumos !

Buna,astăzi am vrut sa mi comand și eu ceva de acolo,tot o măsuță de machiaj. Este fake pana la urma site ul?
Nu are nimeni de unde sa stie, dar din moment ce sunt astfel de pribleme, evitati sa comandați pe acel site.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Oricum, kdnasnuytnerg seamana bine cu WVjibM3w4dFk!TA

Alte discuții în legătură

Comanda online csirbu csirbu buna seara! in urma cu aproape 3 saptamani am castigat in cadrul unei incarcari electronice a unei cartele sim un voucher cadou in valoare de 200 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
Comercianți online - comenzi neonorate, reduse EmilConstantinescu EmilConstantinescu Bună ziua, Mă confrunt cu două probleme legate de anumite comenzi făcute prin intermediul comercianților online: [b]Cazul 1. [/b] Comunicare ... (vezi toată discuția)