avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Patru persoane dețin un teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Patru persoane dețin un teren

Patru persoane dețin un teren. Doua persoane nu vor să achite impozitele anuale. Cum pot evita penalitățile persoanele care achită impozitul?
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 15 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Achita impozitul și ii da pe ceilalți în judecată.
Mergeti la avocat și se rezolva cazul.
Coproprietarii pot achita intreaga suma si se pot adresa instantei de judecata pentru a dispune hotarare judecatoreasca care sa oblige ceilalti coproprietari sa suporte sumele ce le revin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune ContSters290705 ContSters290705 Persoana mosteneste 9 hectare teren de la paritni impreuna cu ea pe acelasi titu mai sunt inca 2 mostenitori fratii acesteia acestia refuza ... (vezi toată discuția)
Hotarare pentru iesire din indiviziune amelie81 amelie81 Am inaintat o actiune in instanta pentru a iesi din indiviziune.Titlul de proprietate cuprinde mai multe suprafete de teren atat in intravilan cat si in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)