avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut, fara chitanta, va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut, fara chitanta, va rog sa ma sfatuiti ce pot face in situatia in care ...

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce pit face in situatia in care am imprumutat o suma de bani unei cunostinte, fara nici un fel de document(chitanta) si ulterior am gasit oe internet ca in urna cu cativa ani a fist condamnata pentru escrocherie,
Cel mai recent răspuns: Elena Mihaelairu , utilizator 15:11, 18 Ianuarie 2023
cand v-ati inteles sa v-o restituie ?
ce suma ?
jumatate pe 19 ianuarie si cealalta jumatate pe 22 ianuarie
Total 2000 lei
e, e bine ca nu pierdeti f mult.
Poate vi-i da.
aveti dovada ca i-ati dat ?
nu neaparat chitanta... mesaje in care va cere etc
asteptati pana pe 23 ian, ii trimiteti mesaj sa ii cereti banii si daca va ignora, o puteti ameninta cu plangere penala, poate functioneaza, in sensul ca se sperie si vi-i da.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Am doar mesaj de multumire ca am ajutat-o intr~un moment dificil.Voi incerca asa cum mi-ati recomandat. In cazul in care refuza, sau ma ignora,are rost sa merg la Politie?

Alte discuții în legătură

Am imprumutat bani unei persoane si nu ii mai pot recupera Costy872017 Costy872017 La inceputul acestui an, prin luna aprilie, am imprumutat unui client o suma de bani pe care i-am platit-o la casa de marcat cu un card de-al meu. ( suma, 1500 ... (vezi toată discuția)
Sora soțului ne trimite mereu mesaje de șantaj, amenințare și jigniri. se pedepsește hărțuirea? ce trebuie să fac? denisa.f denisa.f Sora sotului , ne hartuieste trimitandu-ne mereu mesaje de santaj,amenintare,jigniri , vorbeste la toata lumea lucruri neadevarate despre noi si face acuzatii ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie sau santaj? hannah10 hannah10 Buna, As avea o intrebare. Sotia sefului meu m-a sunat de cateva saptamani si m-a amenintat daca nu-mi bag demisia, va face scandal. Motivul este: ca-i ... (vezi toată discuția)