Se poate deschide punct de lucru intr-un container,rulota comerciala sau casuta de gradina?
Containerul va fi amplasat pe terenul meu privat...doresc sa fac ceva la sat gen un biliard,un dartz si doua console playstation (nu ma intereseaza pareri daca merge afacerea sau nu...imi asum)ma intereseaza strict cand merg sa declar punctul de lucru la primarie de exemplu pentru autorizatia de functionare printre toate documentele necesare o sa imi ceara si CF in care apare spatiu comercial .iar eu daca doresc sa deschid punctul de lucru intr-un container sau casuta de gradina nu am de unde sa scot CF cu spatiu comercial...STIU DESPRE CE VORBESC DEOARECE UN SPATIU COMERCIAL AM DEJA SI IL FOLOSESC PENTRU ALTCEVA...BIROCRATIA E MARE SI NU M-AS APUCA SA CONTRUIESC ALTUL PENTRU CE DORESC SA DESCHID ACUM DE ACEEA AM CAUTAT VARIANTE.AM FOST LA REGISTRUL COMERTULUI SI LA PRIMARIE SA INTREB DESPRE ACEASTA CHESTIUNE SI NIMENI NU MA POATE LAMURI.DE ACEEA M-AM GANDIT SA INTREB SI AICI POATE ATI MAI INTALNIT CAZURI SI CU SIGURANTA SUNT...VA MULTUMESC ANTICIPAT
Ca sa înregistrezi punctul de lucru și sa deschideti afacerea este necesar sa obțiineti mai multe documente pe care sa le depuneti pentru a primi autorizațiile DSV, DSP, autorizația ISU și pe cea de la primăria teritoriala
Am inteles...stiu asta dar toate cele enumerate se pot obtine fara o autorizatie de contructie pe acel container comercial(care nu am ce autorizatie de contructie sa fac...vine pur si si simplu cu macaraua si il amplaseaza pe teren)
vad o singura varianta fezabila: o rulota inmatriculata. termenul de container comercial nu este mentionat in nici o lege, deci legal nu exista. inca ceva: daca vreau sa amplasez pe terenul meu un container, imi trebuie autorizatie, in forma simplificata, dar tot imi trebuie. iar dvs veti dori sa vindeti si bautura, chipsuri, etc., daca nu o faceti deja