avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, în cazul în care concubina cere în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ...

Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ptr a scoate copilul din tara exista clauze prin care sa pot cere a aduce copilul de 2 ori pe an sa îl vad? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:14, 17 Ianuarie 2023
Semnatura pt deplsare temporara poate fi suplinita de instanta, daca considera deplasarea in interesul copilului.

Daca dimpotriva se cere in instanta stabilirea domiciliului copilului in alta tara, atunci dvs la randul dvs - prin cerere reconventionala formulata in termenul legal- trebuie sa solicitati program de vizitare in cadrul carora copilului sa petreaca timp cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea tarii cu minorul Dorisanna Dorisanna Buna.Recent am terminat procesul de divort, care a fost unul lung si anevoios.Cu fostul sot nu am ramas in relatii de prietenie si mereu incearca sa imi puna ... (vezi toată discuția)
Abandon copil de catre mama, suplinire acord pentru plecarea in strainatate gabryele2007 gabryele2007 Buna ziua , as dori respectos sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu un sfat . Am stat 17 ani in concubinaj cu o femeie din care a rexultat un copil care ... (vezi toată discuția)
Ma reprezint singura pt incredintare minor anna_mama_singura anna_mama_singura Buna seara, As dori sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu gresesc la proces avand in vedere ca ma reprezint singura.Am o fetita de 2ani jumatate si de 7 luni e la ... (vezi toată discuția)