ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

gev 
	    	Utilizator

gev 
	    	Utilizator	    

gev, utilizator
 gev, utilizator 	
			 gev 
	    	Utilizator

gev 
	    	Utilizator	    

gev, utilizator
 gev, utilizator 	
			 gev 
	    	Utilizator

gev 
	    	Utilizator	    

gev, utilizator
 gev, utilizator 	
			 Vali P.	                   

Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces la adresa de mail facuta special pentru acea asociatie, iar administratorul si cenzorul nu au ... (vezi toată discuția)
	                    Vali P.	                   

Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces la adresa de mail facuta special pentru acea asociatie, iar administratorul si cenzorul nu au ... (vezi toată discuția)

gev	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna \"datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv ... (vezi toată discuția)
	                    gev	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna \"datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv ... (vezi toată discuția)

Marian S. Ionescu	                   

Buna ziua. Am si eu cateva intrebari.
1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)
	                    Marian S. Ionescu	                   

Buna ziua. Am si eu cateva intrebari.
1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)