avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze adresa de email si nr. de telefon?

Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii obliga nici o lege, doresc sa-i oblig cumva - de aceea am cateva intrebari:
1. ce lege obliga asociatia de proprietari explicit sa afiseze adresa de email si nr. de telefon?
2. pentru a-i obliga sa le afiseze la avizier ce actiune trebuie sa fac: cerere in instanta (chemare in judecata cu obligatia de a face?) sau plangere la parchet?
3. deorece compartimentul din primarie se eschiveaza de la aplicarea sanctiunilor prevazute de L.196/2018 cum sa procedez pentru a obtine sanctiuni pentru presedinte si cenzor? (sunt mai multe incalcari ale legii - am fost jignit in scris de multe ori pentru ca am cerut copii ale unor documente si nici nu le-am primit chiar daca am solicitat si la primarie ajutorul, nu sunt sigur ca au mandat valabil etc)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 5 Iulie 2024
@anatiti: nu pot vedea documentele chiar daca intre timp am castigat si procesul . Asociatia refuza sa mi le arate.
Dati in judecata comitetul executiv si presedintele. Nu administratorul ca acesta este un angajat al asociatiei. Va puteti adresa si serviciului asociatii de proprietari de la primaria dv. iar daca acestia nu actioneaza dati in judecata si primaria ca personalitate juridica care este obligata sa urmareasca aplicarii legii 196 si a celorlalte legi de catre asociatiile de proprietari si organele alese si cenzorul asociatiei.
Puenti in executare hotararea respectiva.. mergeti la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces ... Vali P. Vali P. Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces la adresa de mail facuta special pentru acea asociatie, iar administratorul si cenzorul nu au ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna gev gev Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna \"datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)