avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme cu concubinul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme cu concubinul

sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei mele. as vrea sa stiu ce pot sa fac sa scap de aeasta persoana sa nu mai locueasca nu nois si sa ne lase in pace sa nu se mai apropie de locuinta noastra si nici de noi
Cel mai recent răspuns: backar21 , utilizator 17:25, 25 Ianuarie 2010
daca concubinul mamei dvs. locuieste in acest imobil fara forme legale, nu este nevoie de actiune in instanta pt. evacuare .
pur si simplu il somati sa paraseasca imobilul in cauza. daca nu intelege de buna voie, apelati la politie.
ar fii recomandat chiar sa faceti plangere penala pt. amenintare .

investirea instantei de judecata cu actiunea in evacuare se impunea in cazul in care domnul ar fii fost luat in spatiu de catre mama dvs.
sau, mai in forta.Schimbati iala, faceti un p-v cu martori ca ii faceti bagajele si chemati si plolitia...nu v-ar streica sa faceti un contract si cu o firma de paza si protectie...onorariile au ajuns destul de mici pe perioada asrta de criza si nu cred ca e un efort asa de mare( am auzit ca sunt100-200 RON pe luna)
Si eu cred ca so colegii de site in existenta celor doua posibilitati:

1.actiune in evacuare formulata de mama dvs.,daca concubinul locuieste cu forme legale
2.plangere la politia competenta teritorial pentru amenintari conform art.193 c.pen.pentru amenintari repetate si solicitarea de a fi ajutati in a-l face sa paraseasca casa.

Mai exista posibilitatea a se face apel telefonic la politie pentru fiecare scandal provocat si sanctionarea sa pentru tulburarea linistii publice ,conf.Legii nr.61/1992 si eventual la plecarea sa din casa sa inlocuiti incuietorile.
va multumesc foarte mult pentru ajutor si sper sa termin cu asta foarte repede.va multumesc inca o data
daca se poare sa imi mai dati sfatur va multumesc subiectul ramane deschis

va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)