avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă o persoana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate ...

Bună ziua,
Rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate lucra în baza unui contract de antrepriza cu un SRL, ca și Formator. Persoana fizica are ca profesie de baza - economist și în prezent este în pensie anticipata partiala.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:57, 19 Ianuarie 2023
Nu mi se pare că ar fi vreo problemă. SRL-ul este persoană juridică de drept privat. În concluzie, succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)
Srl-urile și pfa-urile mai trebuie să aplice ștampila pe documente ? Beluta Beluta Bună ziua, în prezent, SRL-urile și PFA-urile mai sunt obligate să aplice ștampila pe documente ? ( Stim că, institutiile publice cf legii NU mai sunt ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract de comision srl/pf Invictus Invictus Salutare tuturor. Am si eu o mica nelamurire: se poate utiliza de catre un SRL o conventie civila sau un contract de comision, prin care respectivul SRL se ... (vezi toată discuția)