avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Suntem 3 frati fratele meu locuieste in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Suntem 3 frati fratele meu locuieste in casa parinteasca ...

Buna seara!Suntem 3 frati fratele meu locuieste in casa parinteasca la succesiune are dreptul la nai mult sau se imparte totul la 3.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:05, 19 Ianuarie 2023
Daca va referiti la mostenire, nu are importanta ca locuieste in casa, va mosteni tot cat prevede legea daca imobilul va intra in mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma decesului ultimului parinte,unul din frati( ... Eusebiu2023 Eusebiu2023 Buna ziua! In urma decesului ultimului parinte,unul din frati( suntem 3) a deschis succesiunea. Am inteles ca daca ceilalti 2 vom da declaratie de renuntare ... (vezi toată discuția)
Mostenire- parinti decedati- 4 copii din care unul locuieste in imobilul bun succesoral-drepturi/partaj starsiti starsiti Suntem 4 frati ,in casa parinteasca a locuit unul din frati cind acestia erau in viata si locuieste si acum dupa ce parintii au decedat in anul 1993 Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unuia dintre frati din casa parinteasca coca_vasilescu coca_vasilescu Buna seara! Numele meu este Vasilescu Coca si am apelat la ajutorul dimneavoastra deoarece vreau sa aflu in ce masura este posibil sa evacuez pe unul dintre ... (vezi toată discuția)