avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... In Constanta impozitul pe autoturisme se impoziteaza ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

In Constanta impozitul pe autoturisme se impoziteaza diferentiat ...

In Constanta impozitul pe autoturisme se impoziteaza diferentiat daca ai mai multe mijloace auto. La primul se majoreaza cu 10,4% (cum prevede codul fiscal) la al doilea cu 20% iar de la al treilea cu 50%. Acest mod de calcul functioneaza de trei ani. Este corect? In anii precedenti atat Orban cat si Citu spuneau ca nu exista impozitari suplimentare la mijloacele auto la persoane fizice dar la noi se poate.
Cel mai recent răspuns: Marinescu Lucian , utilizator 20:29, 20 Ianuarie 2023
Legile se schimba permanent functie de interesul statului
Ce au promis Orban si Catu in trecut au modificat urmatorii alesi ai poporului
Legea nu s-a schimbat. Este aceeasi. Este vorba de interpretarea ei. Acest impozit diferentiat pe nr. de masini este valabil de 3 ani (a fost introdus pe vremea lui Fagadau)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce se plateste impozit auto? Cristi...ba Cristi! Cristi...ba Cristi! Impozitul auto este o taxa veche, aplicata de comunisti pentru obiecte de lux, asa cum erau considerate autovehiculele. Dupa 1989 toti romanii si-au dorit ce ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire decembrie 2009 lory_g lory_g Cum trebuia inregistreaza in contabilitate reevaluare unei cladiri in decembrie 2009: cost achizitie (2006) 176 693 lei amortizare ... (vezi toată discuția)
Acordarea de premii conducerii asociatiei Ionel Manolache Ionel Manolache Avem o disputa la nivelul Comitetului privind modul cum s-au efectuat cheltuieli din Fondul special ( chirii incasate pentru spatii comune si dobanzi bancare) ... (vezi toată discuția)