avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună . As dori sa înființez o firma srl dar am un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună . As dori sa înființez o firma srl dar am un credit bancar ...

Bună . As dori sa înființez o firma srl dar am un credit bancar pe persoana fizica și nu am mai achitat rata de 3 luni exista vreo posibilitate pe viitor sa am probleme cu firma sa mi sa pună poprire pe firma sau sa fie conturile firmei blocate sau punere sub sechestru bunurile firmei ?
Cel mai recent răspuns: Marius ionu , utilizator 11:19, 21 Ianuarie 2023
Doar părțile sociale pot fi executate silit. De asemenea dividendele și toate veniturile pe persoană fizică pot fi poprite.
Deci nu ar trebui sa ma tem ? Mulțumesc

Dapix a scris:

Doar părțile sociale pot fi executate silit. De asemenea dividendele și toate veniturile pe persoană fizică pot fi poprite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)
Poprire pe contul sotului sabina-elena sabina-elena Buna ziua. Sotul a avut in casatoria anterioara un apartament care a fost executat pentru neplata ratelor, rezultand un credit restant in valoare de 10.000 ... (vezi toată discuția)