avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrari revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrari revisal

buna seara

va rog sa-mi spuneti daca e corect:
conf legii angajatorii nu au obligatia completarii numarului de contract dat de ITM in revisal.
deci se poate sa completam doar datelele cerute de HG 161/2006 si le transmitem respectand termenele legale - in speta in ziua anterioara inceperii contractului si apoi sa nu mai transmitem inca o salvare cu nr de la ITM?

si inca o intrebare:
in primele zece zile de la publicarea HG 37/2010 se daca se inregistreaza in revisal contracte/decizi incetare mai tarziu decat termenul stabilit in aceasta HG aceste fapte nu sunt considerate contraventii, corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 23 Ianuarie 2010
Buna seara,
1. se poate, nr de la itm il treceti si, fiindca e modificare, aveti 5 zile la dispozitie sa il transmiteti
2. corect. Aceasta hotarare intra in vigoare de la 01 februarie 2010.
In Hg nr.161/2006 nu este prevazuta obligativitatea transmiterii in Revisal a numarului c.i.m. dat de catre ITM.
deci e corect ca nu e o obligatie legala sa transmitem nr de la ITM si daca nu-l transmitem nu se pot da amenzi?
Intr-adevar, este corecta aceasta sustinere...:)
Prin urmare putem sa nu mai inregistram nr. de la ITM, prin modificarea revisalului depus initial.

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului de munca la itm?! maria.f maria.f poate pare deplasat, dar nu stiu cand sau daca a intrat in vigoare hotararea ca inregistrarea contractului de munca sa fie facuta cu o zi inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)