avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrari revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrari revisal

buna seara

va rog sa-mi spuneti daca e corect:
conf legii angajatorii nu au obligatia completarii numarului de contract dat de ITM in revisal.
deci se poate sa completam doar datelele cerute de HG 161/2006 si le transmitem respectand termenele legale - in speta in ziua anterioara inceperii contractului si apoi sa nu mai transmitem inca o salvare cu nr de la ITM?

si inca o intrebare:
in primele zece zile de la publicarea HG 37/2010 se daca se inregistreaza in revisal contracte/decizi incetare mai tarziu decat termenul stabilit in aceasta HG aceste fapte nu sunt considerate contraventii, corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 23 Ianuarie 2010
Asa este ... se poate transmite numarul de c.i.m. dat de ITM la urmatoarea transmitere a revisalului ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului de munca la itm?! maria.f maria.f poate pare deplasat, dar nu stiu cand sau daca a intrat in vigoare hotararea ca inregistrarea contractului de munca sa fie facuta cu o zi inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)